Vi holder sommerferie fra. mandag den 8/7 til og med søndag den 21/7 vi ønsker alle en god sommer.

VIGTIGT: KÆRE KUNDE. Som mange af jer allerede ved, flytter AZ Frimærkeauktioner fra Gammel Kongevej 70 til Vandgranen 78, 4130 Viby Sjælland. Dette sker pr. 1/7. Alt vil fremadrettet være som det plejer, bortset fra adressen. Man kan fortsat indlevere til auktion, samt afhente vundne lot, det vil blot være fra den nye adresse. Telefon vil fortsat være 3331 3151. Vi beklager ulejligheden, men glæder os til fortsat at kunne yde samme gode service, blot fra de nye lokaler. Mvh Henrik Mortensen, AZ Frimærkeauktioner

Kære Kunde

Overvejer du at sætte nogle af dine frimærker til salg, kunne du meget vel være kommet til det rette sted. Hos AZ Frimærker lever vi nemlig af at sælge frimærker til højeste bud, og vi har auktion hver 14. dag.

For at dine frimærker, det være sig enkeltmærker eller større samlinger/dødsboer, kan komme på auktion her hos os, kræver det naturligvis, at det har en hvis værdi. Som 1. gangs-indleverer skal det udgøre en salgsværdi på min. 3.000 kr. For faste indleverere er en indleveringersværdi på 1.000 og opefter nok.

Har du ikke selv den store viden indenfor området, kigger vi naturligvis på det i fællesskab, og vurderer derudfra, hvad der er bedst i netop din situation.

Vi tager 20% i kommistion for at forestå salget og man bliver afregnet senest 30 dage efter at varerne er solgt.

Glæder os til at høre fra dig/jer.

Med venlig hilsen
Henrik Mortensen,
AZ Frimærkeauktioner